tiistai 17. syyskuuta 2013

Massan hajoitettavuus


Massan hajoitettavuus

 

Työselostus: Punnitsimme 6g kuivaksi laskettua massaa ja revimme siitä n. 2x2cm paloja hajottimeen. Lisäsimme hajottimeen n. 2l vettä. (sakeus 0,3%) Hajotimme näytettä 5min ja kaadoimme sen arkkimuottiin. Toistimme hajotuksen seuraavasti.

 

5min, 625 kierrosta.

10min, 1250 k

12min, 1500 k

15min, 1875 k

17min, 2125 k.

 

Laitteet: Wennberg`in märkähajoitin, arkinvalm.laitteet, yläkuppivaaka.

 
Hajotettuamme massan kaadoimme sen arkkipuristimeen, täytimme vedellä ja sekoitimme, jotta arkki olisi mahdollisimman tasainen. Rullasimme arkin päällä jotta ylimääräiset vedet tulisivat pois. Nostimme arkin kahden levyn väliin, rullasimmetä  taas ja nostimme sen puristimeen. Puristimme vedet pois puristimessa ja laitoimme arkit kuivumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti